Cristiano Ronaldo on Reali käitumise peale pahane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos ja Iker Casillas.
Vasakult: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond on seoses mitmete võimalike üleminekutega sattunud viimasel ajal rohkete kuulujuttude keskele ja see on pahandanud tiimi staarmängijat Cristiano Ronaldot.

Väidetavalt on Ronaldo Reali juhtide peale pahane seetõttu, kuidas klubi kohtleb tema kaht head sõpra: Iker Casillast ja Sergio Ramost. Nimelt on sel suvel eriti valjuks muutunud kuulujutud sellest, et kogenud Casillase asemel tuuakse Reali esiväravavahiks Manchester Unitedi puurilukk David de Gea. Viimaste juttude kohaselt võiks selline üleminek hõlmata ka Ramost, kes de Gea eest ManUle vastu antaks.

Ronaldo pole aga sugugi rahul Reali selliste plaanidega, sest leiab, et mõlemad tema lähedased sõbrad väärivad Reali poolt paremat kohtlemist. Lisaks kardab Portugali superstaar, et 16 ja 10 aastat Realis mänginud Casillase ja Ramose saatus võib tulevikus ka teda ennast oodata.

Lisaks on Ronaldo väidetavalt pahane ka selle peale, et sai uue peatreeneri Rafael Benitezi plaanidest teada klubi sotsiaalmeedia kaudu, kus teatati, et hiljuti Reali lootsiks kinnitatud Benitez plaanib uuel hooajal kasutada Ronaldot teistsugusel positsioonil. Õli viskab tulle veel seegi, et Reali teise ründeässa Gareth Bale'iga käis Benitez isiklikult võimalikust positsioonimuutusest rääkimas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles