Venus Williams lõpetas põlvevigastuse tõttu hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams
Venus Williams Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabelis kolmandal kohal paiknev ameeriklanna Venus Williams teatas, et on vigastuse tõttu sunnitud tänavuse hooaja planeeritust varem ära lõpetama.

Karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Williamsit on põlvevigastus kimbutanud juba juulikuust saadik, vahendab Reuters.  

Williams mängis viimati US Openil, kus kaotas poolfinaalis hilisemale võitjale Kim Clijstersile. Ta pidi kaasa tegema ka sel nädalal Pekingis peetaval turniiril, ent otsustas vigastuse tõttu loobuda.

Nüüd aga teatas ta, et on sunnitud hooaja lõpetama, mis tähendab, et ta ei saa mängida ei WTA aastalõputurniiril ega ka Föderatsiooni karikasarja finaalis, kus USA läheb vastamisi Itaaliaga.

«Olen põlve ravinud ja käinud ka taastusravis, vaikselt on olukord paranenud, aga kahjuks ei saa ma sel aastal enam võistelda,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles