Eesti 3x3 korvpallikoondis alustas Euroopa mängudel kaotusega tugevale Kreekale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Dorbek (sinises).
Martin Dorbek (sinises). Foto: Tairo Lutter

Bakuus toimuvatel Euroopa Mängudel algasid täna 3x3 korvpallivõistlused, millest võtab osa ka Eesti tänavakorvpalli koondis. C-alagrupis kaotas Eesti oma tänases ainsas matšis 16:19 Kreekale. Sisuliselt kogu kohtumise kaotusseisus veetnud Eesti jõudis viimast korda ohtlikult lähedale 2.53 enne mänguaja lõppu, kui Ardi Oja kaugvise (tänavakorvpallis antakse selle eest kaks punkti, teiste visete eest üks punkt - toim) vähendas kaotusseisu 13:14 peale.

Eesti resultatiivseim oli Renato Lindmets 8 punktiga, Martin Dorbek lisas 6 ja Oja 2 punkti. Võistkonna neljas liige Siim Raudla jäi nulli peale. Kreeka poolt tõi Leonidas Kaselakis 11 punkti. 2 punkti lisas 210 cm pikkune Georgios Bogris, kes mängis klubitasandil viimati Hispaania kõrgliigas Andorra Mora Banci ridades.

Homme kohtub Eesti alagrupimängudes võistluste ühe favoriidi Serbia ning tugeva Itaalia võistkonnaga. Neljapäeval peetavatese veerandfinaalidesse jõudmiseks tuleb alagrupis jõuda kahe parema hulka. Võistluste finaalid peetakse reedel.

Võistluste otseülekanne:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles