Eesti sulgpallur viidi Bakuus pärast võistlust arstide hoole alla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must Bakuus.
Raul Must Bakuus. Foto: Erakogu

Euroopa Mängudel pidas Raul Must täna oma alagrupis teise mängu võistlusel kolmanda asetusega hispaanlase Pablo Abiani vastu. Must kaotas mängu 0:2 (19, 15) ning vajas pärast kohtumise lõppu arstiabi.

 «Teises geimis kadus mul ühel hetkel jõud täiesti. Käest, sõrmedest ja jalast kadus tunnetus ning pilt tahtis eest ära minna, » kirjeldas Must enesetunnet.

Vahetult peale mängu ei suutnud Must püsti seista, kätest oli tunnetus kadunud ning Must oli tund aega arstide hoole all. Terviserikke põhjusena leidsid arstid vahetult peale mängu Mustal liiga kõrge veresuhkru näitaja.

Sulgpalliliidu presidendi Karol Kovaneni sõnul anti Mustale mängu järgselt korraldajate meditsiiniteenistuse poolt kiiret ja kvaliteetset abi. Toibumise järel viidi Must sportlaskülla, kus ta praegu konsulteerib spordiarstidega, kuidas turniiri jätkata.

Alagrupi viimane mäng on Raul Mustal homme sloveenlase Iztok Utrosaga. Alagrupist pääseb kaheksandikfinaalidesse kaks mängijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles