Hüppeliigest väänanud Kati Tolmoff kaotas Euroopa mängudel teise matši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Bakuus toimuvate Euroopa mängude teises alagrupimängus pidi Kati Tolmoff tunnistama belglanna Lianne Tani paremust.

Maailma edetabelis Tolmoffist kümmekond kohta tagapool paiknev Tan võitis mängu 17:21, 21:12, 21:13. Esimene geim oli Tolmoffi kontrolli all, kuid eestlanna väänas geimi lõpus hüppeliigest. Teises ja kolmandas geimis oli initsiatiiv juba vastase käes.

«Tan mängis täna väga hästi. Mind hakkas peale esimest geimi jalavalu segama ning ma ei suutnud ka oma mängu muuta ja vastase mängustiiliga kohandada,» lausus Tolmoff peale mängu.

Homses viimases alagrupimängus on Tolmoffi vastane lätlanna Kristine Šefere. Šefere on seni kaotanud mõlemad mängud. Kui Tolmoff suudab lätlanna alistada ja kui Tan võidab Tolmoffi eilset vastast Chloe Mageed, on alagrupist edasi Tan ja Tolmoff.

Kui Tolmoffi võidu korral peaks Magee võitma Tani, tekib alagrupis nn surnud ring ja edasipääsejad selguvad võidetud geimide vahe alusel. Eile alistas Tolmoff Magee 2:0 (21:18, 21:17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles