Kristin Kuubale ja Helina Rüütelile Euroopa Mängudel esimene võit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Foto: Eesti sulgpalliliit

Sulgpalli tiitlivõistluste debüüdi teinud Kristin Kuuba ja Helina Rüütel said Europpa mängudel Bakuus naiste paarismängus esimese võidu. Alagrupi teises mängus võideti Valgevene paar Alesja Zaitsava ja Anastasija Tšernjavskaja 21:15, 21:15.

«Oleme nendega paari viimase kuu jooksul kahel võistlusel mänginud ja see oli täna plussiks. Teadsime, et Zaitsava on tugevam mängija ning suunasime mängu rohkem tema paarilisele. Teises geimis suutsid nad vahepeal mängu tasakaalustada, aga kui saime initsiatiivi taas enda kätte, olid ka punktid meie omad,» kirjeldasid Kuuba ja Rüütel võidumängu.

Eilses esimeses mängus olid Kuuba ja Rüüteli vastased sakslannad Carola Bott ja Jennifer Karnott. Pea tund aega kestnud kohtumises pidid Eesti neiud vastu võtma endast 42 kohta maailma edetabelis kõrgemal paiknevatelt sakslannadelt 12:21, 21:16, 17:21 kaotuse.

«Alguses olime aeglased, ei saanud kohe oma mängu käima ja lasime vastasel mängida. Teiseks geimiks oli ärevus üle läinud ja saime korralikult minema, aga kolmanda geimi lõpus hakkasime rapsima, närv ei pidanud vastu ja andsime neile lihtsaid punkte. Tegelikult olid nad mängitavad vastased,» oli Nõo sulgpalliklubi mängijate kommentaar peale mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles