Video: Madridi Reali unelmate hooaeg lõppes Hispaania meistritiitliga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Llull valiti finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks.
Sergio Llull valiti finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Hispaania korvpallimeistriks tuli Madridi Real, kes alistas finaalseerias igipõlise rivaali Barcelona mängudega 3:0. Viimases kohtumises võideti Barcelonat võõrsil 90:85.

Jaycee Carroll oli Reali resultatiivseim 19 punktiga, mängujuht Sergio Rodriguez lisas 11 punkti ja 6 resultatiivset söötu. Barcelona poolt kogus tsenter Ante Tomic koguni 29 punkti, tabades väljakult viskeid 15-st lausa 14.

Finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti Reali tagamees Sergio Llull, kes kogus kolmes matšis keskmiselt 13,3 punkti ja 3 resultatiivset söötu.

Real võitis sel hooajal lisaks kodusele meistritiitlile ka Euroliiga, Hispaania karikasarja ja Hispaania superkarika. Uuel hooajal võib Real aga üpris teistsugune välja näha, sest NBA klubi Houston Rockets pakub Llullile väidetavalt kolme-aastast lepingut väätusega ligi 24 miljonit dollarit ja ookeani taha soovib siirduda ka Rodriguez.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles