Prantsusmaa koondise täht hakkab mängima Michael Jordani klubis

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Batum.
Nicolas Batum. Foto: CHARLY TRIBALLEAU/AFP

Korvpalliliigas NBA toimus möödunud ööl vahetustehing, kus Prantsusmaa koondise üks võtmemängijaid Nicolas Batum liikus Portland Trail Blazersist Charlotte Hornetsisse.

Vastutasuks sai Portland 19-aastase talendika ääremängija Noah Vonleh' ja atleetliku tagamehe Gerald Hendersoni.

Läbi aegade parima korvpalluri Michael Jordani omanduses olev Hornets tahab pärast pettumust valmistanud hooaega (33 võitu, 49 kaotust) taas play-off'i jõuda ja 26-aastane ning 203 cm pikkune Batum annab neile mitmekülgse palluri, kes suudab kaitsta, sööta ja kaugviskeid tabada.

Lõppenud hooajal vaevas Batumi käe- ning seljavigastus ja seega langes tema kasutegur märgatavalt. Keskmisteks näitajateks jäid siiski korralikud 9,4 punkti, 5,4 lauapalli ja 4,8 resultatiivset söötu, kuigi eelneval neljal hooajal oli tema punktisaak stabiilselt 13-14 juures.

Portaali Yahoo! teatel loodab ühe meeskonna stabiilseima palluri kaotanud Trail Blazers endiselt, et nende viimaste aastate liider LaMarcus Aldridge sõlmib klubiga uue lepingu ja tehing pole märk sellest, et kahel korral järjest põhiturniiril üle 50 mängu võitnud tiimi hakatakse lammutama.

Aldridge'i esimesteks eelistusteks olevat aga endiselt San Antonio Spurs ja Dallas Mavericks, viimastel päevadel on nimekirja lisandunud ka Los Angeles Lakers, kes püüab samal ajal vahetustehinguga endale saada Sacramento Kingsi noort staarkeskmängijat DeMarcus Cousinsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles