Vallandamise äärel olnud Capello keelas Venemaa koondislastele lõbustused ära

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello.
Fabio Capello. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello on koondise viimase aja tulemustes nii pettunud, et otsustas mängijaid karistada.

Venemaa ajakirja Sport-Ekspressi andmetel peitus Capello arvates peamine probleem pallurite nõrgas distsipliinis. Seega keelas ta ära kaardimängu ja kohtumiste eel ka videomängud. Koondislased, kelle hulgas Capello niigi kuigi populaarne polnud, ei kippunud siiski oma harjumusi muutma.

69-aastane Capello oli viimastel päevadel lähedal vallandamisele, kuid Venemaa jalgpalliliit jäitis itaallase esialgu ametisse.

2016. aasta EM-valikgrupis on Venemaal kuue vooru järel 8 punktiga alles kolmas. Austrial on liidrina 16 ja Rootsil teisena 12 punkti, venelastest vaid kolme punkti ehk ühe võidu kaugusel on Montenegro ja Liechtenstein. Kümmekond päeva tagasi kaotati kodus Austriale 0:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles