Rasmus Mägi võitis Paavo Nurmi nimelisel võistlusel esikoha

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi.
Rasmus Mägi. Foto: SCANPIX

Soomes Turkus toimuval legendaarse pikamaajooksja Paavo Nurmi nimelisel kergejõustikuvõistlusel võitis Rasmus Mägi 400 meetri tõkkejooksus 49,53-ga esikoha.

Jooksu favoriidile Mägile järgnes kuubalane Omar Cisneros, kes jooksis 49,66-ga oma hooaja tippmargi. Kolmandaks tuli keenlane Nicholas Bett 50,04-ga.

Kõrgushüppaja Eleriin Haas oli võistluse kokkuvõttes teine. Kolmandal katsel 1.88 ületanud Haas parandas sellega oma hooaja tippmarki koguni 8 sentimeetriga. Võistluse võitis teisel katsel 1.88 ületanud ungarlanna Barbara Szabó.

Lisaks Mägile ja Haasile olid Soomes võistlustules ka 1500 meetri jooksus kaasa teinud Andi Noot ning Kaur Kivistik. Noot jooksis oma isikliku rekordi 3.43,75 ning sai sellega seitsmenda koha. Kivistik sai viimasena kirja aja 4.06,32. Jooksu võitis keenialane Elijah Manangoi. Viienda Eesti sportlasena osales 5000 meetri jooksus Priit Aus, kes sai isikliku rekordiga (14.19,62) kuuenda koha.

Soomlane Tero Pitkämäki lennutas oda 89.09 meetri kaugusele, mis on maailma edetabeli hooaja teine tulemus - sellest enamat on suutnud vaid Keenia mees Julius Yego (91.39).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles