Kati Tolmoff langes dramaatilisel moel Euroopa mängudelt välja

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Eesti parim naissulgpallur Kati Tolmoff kaotas Bakuus toimuvatel Euroopa mängudel kaheksandikfinaalis venelannale Ksenija Polikarpovale kolmes setis 21:19, 15:21, 19:21.

Polikarpova juhtis otsustavas kolmandas setis kuni viie punktiga, aga eestlanna tuli lõpuhetkedel lähemale ja viigistas 19:19. Seejärel maandus Tolmoffi löök napilt audis, mispeale ta nõudis videokordust. See kinnitas kohtunike algset otsust ja järgnenud venelanna matšpallil lõi Tolmoff võrku.

Polikarpova asub Tolmoffist maailma edetabelis viisteist kohta kõrgemal ehk 52. positsioonil.

«Täna kahjuks ei tulnud võitu. Vastane mängis hästi ja suutis pika mängu vastu pidada ning ei hakanud eksima,» kommenteeris Tolmoff mängu tulemust. Alagrupi mängus saadud jalavigastuse mõju hinnates lausus ta: «Sain mängida, kuid ei julgenud tagaväljakul vasakule jalale nii palju toetada kui vaja, seetõttu õnnestus tal mind kohati tagaväljaku mängus ära suruda ning sealt tuli liiga palju eksimusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles