Eesti noortekoondislane on testimisel Itaalia kõrgliiga tänavuse finalisti juures

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Raieste.
Sander Raieste. Foto: kkviimsi.ee

Korvpalliklubi Viimsi ja Eesti U16 koondise viskav tagamängija Sander Raieste viibib neljapäevast kuni pühapäevani testimisel Itaalias.

Noormehe oskustest soovib kohapeal ülevaadet saada Itaalia Serie A klubi Reggio Emilia, kelle esindusmeeskond mängib Itaalia tänavustel meistrivõistlustel finaalis, vahendab KK Viimsi kodulehekülg. Klubi noortesüsteemis harjutab ka teine eestlane, 210 cm pikk keskmängija Arnold Mitt, kes Itaaliasse siirdus kaks aastat tagasi.

Viimsis treener Valdo Lipsu käe all ja Audentese Spordigümnaasiumis harjutav 16-aastane ning 200 cm pikkune tagamees viis KK Viimsi klubipüramiidi kuuluva Kesklinna Korvpalliklubi Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) U16 vanuseklassi superfinaalturniiril kolmandale kohale.

Raiaste viskas seismeteistkümnes EYBL-i mängus tänavu keskmiselt 13,7 punkti, hankis kuus lauapalli ja andis kaks resultatiivset söötu.

Lõppenud hooaja Eesti U19 vanuseklassi Meistrivõistlustel KK Viimsi rivistuses aitas Raieste meeskonna samuti kolmandale kohale.

Märtsis viibis Eesti korvpalli tulevikulootus Jordan Brand Classic laagris Zagrebis.

Sander Raieste alustas korvpallitreeninguid Viimsis, treener Sulev Särekanno juhendamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles