Noor Eesti tennisist jõudis Saksamaal poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Gorlats.
Valeria Gorlats. Foto: tennis.ee

Valeria Gorlats (ITF 199.) alustas Saksamaal Bochumis tugevat 2. kategooria ITF Juniors tennisesarja turniiri. Gorlats pidi alustama kvalifikatsioonist, kuid edukate mängudega on ta jõudnud nüüd juba poolfinaali.

Esimeses ringis põhitabelis oli Gorlatsi vastaseks boliivlanna Daniela Alejandra La Fuente Strassburger (ITF 213.), eestlanna suutis oma paremuse maksma panna otsustavas setis ja 16 parema hulka viis tulemus 4:6, 6:3, 6:2, vahendas tennis.ee.

Teel veerandfinaali alistas Gorlats sakslanna Irina Cantos Siemersi, kellele korraldajad andsid põhitabelisse vabapääsme. Eestlanna võitis kindlalt esimese seti, kinkimata vastasele geimigi. Järgmine sett nägi välja pea vastupidine: Gorlats suutis võita vaid geimi. Seevastu otsustav sett kujunes väga tasavägiseks ja võidu suutis vormistada eestlanna. Mängu tulemus: 6:0, 1:6, 6:4.

Veerandfinaalis kohtus Gorlats hollandlanna Nina Kruijeriga (ITF 155).. Neil on kirjas tulemus ka eelmisel aastal peetud mängust, mille võitis hollandlanna kodusel turniiril tulemusega 6:4, 6:2. Seekord õnnestus aga võita Gorlatsil ja tulemus läks kirja temale just samade numbritega: 6:4, 6:2.

Poolfinaalis kohtub Gorlats kanadalanna Vanessa Wongiga (ITF 132.). Varem nad omavahel võistlustel mänginud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles