Copa Americal suure skandaali põhjustanud Tšiili koondislane sattus keerulisse olukorda

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Jara uurib Edinson Cavani kehaõõnsusi.
Gonzalo Jara uurib Edinson Cavani kehaõõnsusi. Foto: Kuvatõmmis

Copa America turniiril äärmiselt ebasportliku käitumisega hakkama saanud Gonzalo Jara peab suure tõenäosusega otsima omale uue koduklubi, sest tema senine tööandja on lubanud Tšiili koondislasele kinga anda.

Jara pälvis suurema avaliku tähelepanu Copa America veerandfinaalis, kus Tšiili kohtus Uruguayga. Klubileiba Saksamaal Mainz 05 klubis teeniv Jara sai hakkama omapärase liigutusega, kui toppis oma sõrme vastasmängija Edinson Cavani tagumikku. Kui Cavani selle peale kergelt Jarat lükkas, kukkus viimane suure hooga pikali ning kohtunik näitas Cavanile teist kollast kaarti ja saatis ta väljakult minema.

Jara käitumine on tekitanud jalgpallimaailmas rohkelt pahameelt ja nüüdseks on oma arvamust avaldanud ka mehe koduklubi esindajad. «Ta teab, et kui pakkumine tuleb, siis ta võib lahkuda,» kommenteeris Mainzi klubi spordidirektor Christian Heidel. «Me ei salli sellist käitumist. Kusjuures, selles torkest veelgi enam ajab mind vihaseks see, mis juhtus pärast seda. Ma vihkan teatritegemist kõige rohkem,» selgitas Heidel, et klubi esindajatele ei meeldinud Jara teesklus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles