Juventus on asunud FC Barcelonaga manipuleerima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi leerist on mitmel puhul olnud kuulda, et nad on huvitatud Torino Juventuse poolkaitsjast Paul Pogbast. Seni on räägitud, et Pogba eest tuleks lauale laduda 80 miljonit eurot, kuid Juventus soovib siiski veelgi suuremat summat.

Itaalia väljaanne Tuttosport teatab, et Juventus on oma tahtmise saamiseks asunud ka Barcelonaga manipuleerima. Nimelt soovib Barcelona endale soetada ka 18-aastast brasiillasest ründavat poolkaitsjat Gersonit, kes kuulub praegu Fluminense ridadesse.

Kuna Barcelona saab neile määratud keelu tõttu üleminekuturul tehinguid teha alles tuleval aastal, siis ongi Juventus andnud neile väidetavalt teada, et kui nad Pogba eest küsitavat summat ei saa, siis nad ostavad sel suvel ise Gersoni Kataloonia klubi nina alt ära. Gersoni hinnaks on ajalehe poolt märgitud 11 miljonit eurot.

Kuigi Pogba olevat ise väga huvitatud Barcelonaga ühinemisest, siis näiteks PSG on valmis maksma rohkem ja antud summat soovibki Juventus nüüd ka Barcelonalt välja pressida.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles