Argentina sai Colombiast jagu penaltiseerias

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Argentina oli Copa America veerandfinaalis Colombia vastu selgelt domineerivaks pooleks, kuid 90 minuti jooksul ei tahtnud neil ükski otsustav asi õigesti välja tulla ja võit võeti alles pika penaltiseeriaga.

Argentina ründas pidevalt ning tabas rea löökidega paaril korral väravaraame ja sundis David Ospina tegema mitu head tõrjet, kuid palli ei suudetud kuidagi väravasse saada, vahendab Soccernet.ee. Vähemalt kaitses oli Colombia küllaltki soliidne ja seda õnnega pooleks piisavalt, et mäng penaltiteni viia.

Penaltiseeria algas rea kõrgeklassiliste löökidega, kuid pärast mitme mehe tugevat pommi hakkas penaltipunkti muru koost lagunema ja nii muutusid eksimused lõpuks sagedasteks ning iga mees keskendus mätta paika sättimisele sama kaua kui hoojooksule ning seda tihti edutult.

Lõpuks jäi 7-penaltiliseks veninud seerias peale Argentina, kelle otsustava löögi virutas sisse Carlos Tevez. Argentiinlaste poolelt eksisid lõpuks Lucas Biglia ja Marcos Rojo ning Colombia eest ei saanud palli võrku Luis Muriel, Juan Zuniga ning Jeison Murillo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles