Tänak: Poola etapp on tõeliste rallisõitjate ralli

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Järgmisel nädalavahetusel toimuva Poola MM-ralli eel sõnas Ott Tänak, et sealsed katsed on kiired ja tema jaoks nauditavad ning ta loodab kohe alguses head kiirust näidata.

«Hooaja järgmistel rallidel kogeme palju rohkem sujuvaid ja kiireid katseid – tõeliste rallimeeste katseid ja Poola ralli on tõeliste sõitjate ralli,» sõnas Tänak M-Spordi meeskonna kodulehele antud intervjuus.

«Olen alati nautinud kiireid katseid ja kuigi me pole selliseid katseid viimasel ajal palju sõitnud, loodan ma, et suudame esimesest kilomeetrist alates maksimumi anda.»

Tänak sõnas, et kiirused on suured ja seetõttu on väga oluline legendi täpsus ja selle usaldamine. «Vigu on väga raske hiljem parandada, iga kõhklusega kaotad palju aega,» ütles ta.

Tänak stardib 11ndana. «Palju sõltub ka ilmast, saab näha, kas 11ndana alustamine saab eeliseks või mitte.»

«Minu eesmärk on iga ralliga paremaks minna. Alates Portugali etapist, mil uue autoga sõitma hakkasin, on asjad iga korraga paremuse poole läinud,» lisas ta.

Mullu võitis Tänak poolakate juures WRC2 arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles