Itaalia korvpallimeistriks tuli uskumatu hooaja teinud Sassari

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto LaPresse - Daniele Montigiani
26-06-2015  Reggio Emilia (Italy)
Sport Basket
Playoff Finale gara 7 Grissin Bon Reggio Emilia Vs Banco di Sardegna Sassari
Nella foto: Premiazione

Photo LaPresse - Daniele Montigiani
26-06-2015  Reggio Emilia (Italy)
Sport Basket
Play off Final Match 7 of 7 Grissin Bon Reggio Emilia Vs Banco di Sardegna Sassari
In the photo: Medal Cerimony
Foto LaPresse - Daniele Montigiani 26-06-2015 Reggio Emilia (Italy) Sport Basket Playoff Finale gara 7 Grissin Bon Reggio Emilia Vs Banco di Sardegna Sassari Nella foto: Premiazione Photo LaPresse - Daniele Montigiani 26-06-2015 Reggio Emilia (Italy) Sport Basket Play off Final Match 7 of 7 Grissin Bon Reggio Emilia Vs Banco di Sardegna Sassari In the photo: Medal Cerimony Foto: LaPresse/Daniele Montigiani/Lapresse

Itaalia korvpallimeistriks krooniti tänavu Sassari meeskond, kes sai ülipõnevaks kujunenud finaalseeria otsustavas seitsmendas mängus võõrsil 75:73 jagu Reggio Emiliast.

Klubi esimese meistritiitli võitnud Sassari jaoks oli tegemist imelise hooajaga, kui kodumaal võideti kuldne kolmik - tiitel, karikas ja superkarikas, kirjutas ERR-i spordiportaal. Finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Rakim Sanders viskas viimases kohtumises 18 punkti ning Jerome Dyson lisas 17 silma, 7 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Korvpallilahing pakkus rekordilist huvi ka Itaalia televaatajatele, kui reitingute järgi vaatas seda 1 miljon ja 330 000 silmapaari. Mulluse hooaja parim näitaja oli 890 000 televaatajat Milano ja Siena finaalkohtumisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles