Eesti võrkpallikoondis alistas Läti ka teist korda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Tairo Lutter

Sarnaselt eilsega alistas Euroopa liiga mängudeks valmistus Eesti meeste võrkpallikoondis lõunanaabrid tänagi. Sama oli ka kohtumise stsenaarium - Eesti võitis kolm esimest geimi ja kaotas seejärel mõlemad lisageimid. Mängu geimid lõppesid 25:19, 25:18, 25:21, 19:25, 23:25. 

Eesti koondise algseitse oli täna Andri Aganits, Denis Losnikov, Kusti Nõlvak, Kevin Soo, Rauno Tamme, Renee Teppan ja Robert Täht. Mängu jooksul sekkusid vahetusest Martti Juhkami, Rait Rikberg, Andres Toobal ja Henri Treial, kirjutas volley.ee.

Vastuvõtul oli Eesti parem 62-52, rünnakuprotsendilt 46-40. Kui blokipunktides edestasime lõunanaabreid eile 17-5, siis täna oli edu vaid ühepunktiline. Sulustamisega teenis Eesti 16 ja Läti 15 punkti. Nii Henri Treiali kui ka Andri Aganitsa arvele kogunes neid neli. 

Eestlaste parim oli Renee Teppan, kes kogus 26 punkti. Poole vähem tõi Martti Juhkami, kümne punktini jõudsid ka Robert Täht ja Denis Losnikov. 

Järgmisena ootabki Eestit juba Euroopa liiga. Esimeseks vastaseks on Makedoonia, kellega mängitakse Pärnus 10. ja 11. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles