Tipneri karikasarjas peetakse 11 põnevat duelli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Reaali mängijad.
FC Reaali mängijad. Foto: FC Reaali Facebooki leht

Evald Tipneri nime kandvatel Eesti meeste karikavõistlustel peetakse täna 11 põnevat duelli, kus vastamisi on madalamate liigade ja rahvaliiga võistkonnad. Näiteks Tallinna FC Reaal pruulis oma karikasarja kohtumiseks spetsiaalse õllesordi ja loosib publiku vahel välja üliväärtuslikud Tallinna Linnateatri piletid.

«Tipneri karikavõistlustega soovime rõhutada klubide tähtsust ala arendamisel. Julgustame kõiki osalejaid looma karikakohtumisest eraldi sündmus. Tegemist on võistlusega, kus harrastajad ja tipud saavad omavahel kokku ja see kõik kulmineerub mai lõpus peetava klubijalgpalli pidupäevaga, » märkis Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Tänaseks üheks suuremaks vastasseisuks on Tallinna FC Reaali ja JK Väätsa vastasseis. Kodumeeskonna Reaali teatel ootab kiiremaid vutihuvilisi sissepääsu juures spetsiaalselt selleks ajalooliseks mänguks pruulitud õlu, vaheajal aga loositakse kõigi kohale tulnud inimeste vahel välja neli piletit Tallinna Linnateatri etendusele ning lisaks saab osaleda fännidele mõeldud penaltilöömise võistlusel.

Seitsmes kohtumises antakse avavile kell 14, kui Lelle staadionil on vastamisi kohalik FC Lelle ja FC Moe, Hiiul JK Roosad Pantrid ja Tartu FC Bronx Wood, Maardus sealne Maardu United ja Narva United, Pärnus kohalik JK Poseidon Nirvaana ja rahvaliiga tiim Rumori Calcio, Raasikul kohalik vallameeskond ja Tõrva JK, Lool Tallinna Depoo ja Vastseliina FC Tannem ning Wismari staadionil FC Soccernet ja rahvaliigas sats FC Puhkus Mehhikos.

Kell 16:15 algab Wismari staadionil Pirita JK Reliikvia – FC Helios duell, kell 18 Kuusalus JK Kaitseliit Kalev – JK Küsimärk vastasseis ning kell 19 võõrustab Kalevi Keskstaadioni kunstmurul FC Olympic Olybet rahvaliiga võistkonda JK Pedajamäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles