Messi tunnistas ausalt, et Argentina särgis on ta raskustes

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi penaltit löömas.
Lionel Messi penaltit löömas. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi särgis pidevalt säravaid esitusi tegev Lionel Messi tunnistas Copa Americal, et Argentina särgis on tal raske väravaid lüüa.

Messi on tänavusel Copa Americal saanud nelja kohtumisega kirja seni ühe värava, kui ta realiseeris meeskonna avamängus Paraguay vastu penalti. Veerandfinaalis alistas Argentina viimati penaltiseeria järel Kolumbia ja sellega on jõutud poolfinaali, kus minnakse vastamisi taas Paraguay’ga, vahendab Eurosport.

«See on uskumatu, kui raske on rahvuskoondise eest värava löömine,» rääkis Messi pärast Kolumbia alistamist. «See oli Copa Americal meie parim esitus. Suutsime luua mitmeid võimalusi, kuid lõpuks pääsesime edasi tänu penaltitele.»

Kui lõppenud hooajal lõi Messi FC Barcelona eest 58 väravat ja pidas 57 mängu, siis Barcelona põhimeeskonna eest on ta karjääri jooksul pidanud kokku 482 matši ja löönud 412 väravat. Argentina koondise ridades on tal kirja 101 mängu ja 46 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles