Djokovic pidi Wimbledoni eel süüdistusi tõrjuma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic Wimbledoni eel pressikonverentsil.
Novak Djokovic Wimbledoni eel pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma esireketit Novak Djokovici asuti süüdistama reeglite rikkumises, kui tema juhendaja Boris Becker rääkis BBC-le, et nad suhtlevad mängude ajal märkide abil.

Treeneril on matši ajal hoolealuse juhendamine keelatud, kuid Becker rääkis, et nad kasutavad erinevaid käemärke ja signaale mängu ajal suhtlemiseks.

«On olukordi, kus ta vaatab üles ja vajab kinnitust, et tehtavad asjad on õiged,» rääkis Becker BBC Radio 5 Live’ile. «Seejärel on meil omad viisid, kuidas anda talle märku, kas kõik on hästi või on vaja muutust.»

Loomulikult asuti Wimbledoni eel toimunud pressikonverentsil Djokovici käest asju täpsemalt uurima, kuid serblase sõnul ta petmisega ei tegele. «Ma arvan, et me ei tegeleme pettusega. Ma arvan, et seda asja ei saa niimoodi nimetada,» rääkis Djokovic. «Meile mõlemale on kohtumiste ajal suunatud palju kaameraid. Kui teeksime midagi keelatut, siis oleks seda juba märgatud.»

Samas tunnistas Djokovic, et mängijate ja treenerite vahel toimub ikka matši ajal suhtlust ning seda nii absoluutsel tipptasemel kui ka veidike madalamal tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles