Eesti meistriks tulnud Gert Jõeäär: tegin Vändra poistele ära, sest rada mängis minu kasuks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistriks jalgratturite grupisõidus tuli Vändras Gert Jõeäär, kes edestas finišisirgel kodukohas võistelnud Rein Taaramäed.

«Väga hea tunne oli (Vändra mehi Taarmäed ja Tanel Kangertit edestada), sest võita mulle meeldib. Tegin Vändra poistele ära, aga kahjuks pole siin nendele väga sobiv rada, mulle istub taoline sile rada paremini. See mängis täna minu kasuks,» ütles Jõeäär pärast sõitu Postimehe videointervjuus.

Elu esimese grupisõidu Eesti meistritiitli võitnud Jõeäär kaotas eelmisel aastal Palamusel napilt Alo Jakinile. «Kindlasti teeb seekordne võit tuju rõõmsamaks. Olen paar korda teine olnud ja hea meel selle üle, et sain just grupisõidu meistritiitli, mis on Eesti tiitlitest kõige prestiižsem,» rääkis Jõeäär. Neljapäeval tuli ta teist aastat järjest Eesti meistriks eraldistardis.

Tulevikust rääkides lootis Cofidise proff Jõeäär, et ta saab hoolimata konarlikust hooajast peale aasta kolmandale suurtuurile Vueltale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles