Post muserdas kehvas seisus Kaljut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku mängumees Sander Post.
Viljandi Tuleviku mängumees Sander Post. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpallimeistrivõistlusi tänavusel hooajal suurepäraselt alustanud ja esimeses ringis vaid võite tunnistanud Nõmme Kalju on teises ringis olnud tõsistes raskustes, kui seitsmel kohtumisel on saadud koguni viis kaotust. Viimati jäi Kalju reede hilisõhtul võõrsil 0:1 alla Viljandi Tulevikule.

Pärast kohtumist sai Kalju leer vaid tõdeda, et seekord jäi neil üle mängimata Sander Post. Sel hooajal nii ründes kui ka keskkaitses tegutsenud Post oli seekord taas kaitses mängimas ja õhuvõitluses ükski külaline talle vastu ei saanud.

«Tubli esitus Viljandi poolt. Sander Post oli mängu parim. Meil olid mingil määral võimalused. Oleksime pidanud trahvi- ja nurgalöökide ajal kasti mehi täis mehitama. Teeme sellest omad järeldused. Võib olla oli see hea näide, kuidas peaksime nädala pärast Kasahstanis mängima,» nentis Kalju meeskonna üks liider Joel Lindpere ja viitas juba sel neljapäeval peetavale Euroopa liiga kohtumisele, kus minnakse võõrsil vastamisi kasahhide Aktobega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles