Kanepi hoidis kohta, Kontaveit langes kahe pügala võrra

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis püsib Kaia Kanepi jätkuvalt 50. kohal ja Anett Kontaveit on langenud kahe positsiooni võrra 145-ndaks. Kolmanda eestlannana on tabelis Eva Paalma (WTA 1228).

Edetabelit juhib ameeriklanna Serena Williams, kellele järgnevad tšehhitar Petra Kvitova, rumeenlanna Simona Halep, venelanna Maria Šarapova, taanlanna Caroline Wozniacki ja tšehhitar Lucie Safarova, vahendab ERR Sport.

Meeste tabelis on Jürgen Zopp jätkuvalt 157. kohal. Vladimir Ivanov asub 376., Anton Pavlov 1409., Markus Kerner 1618., Kristjan Tamm 1785., Jaan Kononov ja Mattias Siimar mõlemad 1907. positsioonil.

Edetabelit juhib serblane Novak Djokovic, kellele järgnevad šveitslane Roger Federer, šotlane Andy Murray, šveitslane Stanislas Wawrinka, jaapanlane Kei Nishikori ja tšehh Tomas Berdych.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles