Arsenal ja Chelsea tegid lõpuks kauaoodatud tehingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petr Cech.
Petr Cech. Foto: SCANPIX

Sel suvel on pikalt räägitud, et Londoni Arsenali jalgpalliklubi soetab endale Londoni Chelsea puuriluku Petr Cechi. Täna teatas Arsenal ametlikult, et tehing on tehtud ja uuest hooajast pallib Cech nende ridades.

33-aastane Cech liitus Chelseaga 2004. aastal Prantsusmaa klubist Rennes. Seejärel on ta Chelsea eest pidanud 485 kohtumist ning võitnud korra Meistrite liiga ja Euroopa liiga ning neljal korral Inglismaa meistritiitli ning neljal korral ka FA Cupi.

Arsenali teatel ei kuulu üleminekusmma avalikustamisele, kuid Suurbritannia meedia teatel on üleminekusumma üle kümne miljoni euro.

«Olen Arsenaliga liitumise üle väga õnnelik. Olen endiselt väga motiveeritud ja ootan juba meeskonnaga liitumist,» teatas Cech klubi kodulehel.

Cech oli kümme hooaega Chelsea esiväravavahiks, kuid lõppenud hooajal langes ta Thibaut Courtoisi järel teiseks numbriks ja soovis seejärel meeskonnast lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles