Kanepi ja Kontaveit kaotasid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TENNIS. Eile algas Suurbritannias Wimbledoni tenniseturniir ning avapäeval olid võistlustules ka eestlannad Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit.

Maailma edetabelis 50. real paiknev Kanepi läks avaringis vastamisi Taipei tennisisti Su-Wei Hsiehiga (WTA 131.), kes pääses põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Kanepi alustas mängu kehvalt ja kaotas esimese seti kindlalt 1:6. Teises setis suutis eestlanna näidata paremat mängu ja ka Hsiehi servi murda, kuid Taipei esindaja ei lasknud edu käest ja võitis teisegi seti 6:4. Nii lõppes Eesti naiste esinumbri jaoks Wimbledoni tänavune turniir juba avaringis. Kanepi tegi napilt alla tunni kestnud matšis viis topeltviga ja lõi neli ässa, Hieshi vastavad numbrid olid kolm ja kuus.

Kaotusekibedust pidi tundma ka viimasel ajal heas hoos olnud ja Wimbledonile wild card'i saanud Kontaveit (WTA 145.), kes kohtus endise maailma esireketi Victoria Azarenkaga (WTA 24.) ning teenis kindla 2:6, 1:6 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles