Inimröövi ohvriks langenud insener: Lionel Messi päästis mu elu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Lääne-Aafrikas inimröövi ohvriks langenud insener Santiago Lopez Menendez väidab, et tema elu päästis Argentina koondise täht Lionel Messi.

Menendez töötas Nigeerias Kontagoras kohalikke farmereid abistades, kui relvastatud röövijad läinud kolmapäeval ta kaubikusse surusid ja minema sõitsid. Argentiinlast hoiti kolm päeva kinni ja peksti selle aja jooksul korduvalt, lisaks ei antud talle süüa-juua ega lubatud tal magada. Menendezi sõnul ei rääkinud röövijad pea sõnagi inglise keelt ja pidasid teda ilmselt ameeriklaseks, millest oli ka tingitud jõhker peksmine.

Insener püüdis meestele selgitada, et pole ameeriklane, kuid teda ei usutud. «Siis hakkasin aga korrutama: Messi, Messi, Messi!» kirjeldas Eurosport Menendezi üleelamisi. Peksmine lõppes otsekohe ning kui Menendezi tööandja tema eest nõutud lunaraha maksis, pääses insener vabadusse. «Aitäh, Messi, sest sinu nime mainimine päästis mind surmasuust,» lausus Argentina saatkonnas üleelamistest toibuv Menendez venna vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles