Vaata pilte: Eesti edukas fitnessikaunitar avaldas endast särisevad alastifotod

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Vaher.
Endla Vaher. Foto: fitness.ee

Vaid paari aastaga fitnessimaailma tippu tõusnud ning mullu Hispaanias fitnessi juunioride Euroopa meistriks kroonitud Endla Vaher avaldas Facebookis endast tehtud stiilsed alastifotod.

«Umbes kolm aastat tagasi polnud minust internetis ühtegi paljastavat fotot, isegi mitte ujumisriietes, aga pärast seda, kui hakkasin tegelema IFBB fitnessiga, polnud mul enam valikut. Minu spordis on kõige tähtsam laval oma keha näitamine, enda reklaamimine jne. Pidin sellega harjuma. Mulle ei meeldi näha netis veidraid riivatuid poolalasti pilte, kuid minu arvates… see siin on midagi muud!!» kirjutas juunioride MMil kahel korral hõbemedaliga pärjatud Vaher.

«Ära puuduta iial midagi poole südamega. Õrn süda teeb sind haavatavaks, kuid haavatavus teeb sind kauniks. Ole ehe, ole tõeline, ole alasti,» lisas ta teise foto juurde.

Vaata fotosid, mille autor on fotograaf Krõõt Tarkmeel, SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles