Räikköneni potentsiaalne asendaja võtab Ferrari huvi komplimendina

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: SCANPIX

Austraalia vormelipiloot Daniel Ricciardo tunnistas, et võtab Ferrari vormel-1 tiimi huvi komplimendina. Hetkel Red Bulli meeskonnas kihutavast mehest võib Ferraris saada Kimi Räikköneni asendaja.

Ricciardo oli möödunud hooajal ainus mitte Mercedese piloot, kellel õnnestus jõuda etapivõiduni. Tänavu ei suuda aga Red Bulli vormelid parimatega konkureerida ning spekuleeritakse, et Ferrari teeb peagi Ricciardole pakkumise.

«Me ei ole hetkel olukorras, kus suudaksime võita. Piloodina on aga võitmine kõige olulisem,» rääkis Ricciardo. «Olen noor ja näljane ning näen endas potentsiaali. Lepingutega on aga keerulised lood ning pole lihtne öelda, et lähen ja liitun nüüd Ferrariga. Samas on hea, et selline meeskond minu vastu huvi tunneb ning võtan seda komplimendina.»

Ricciardo jäi siiski poliitiliselt korrektseks ning kui talt küsiti konkreetselt Ferrariga liitumise kohta, siis kõlas vastuseks: «Raske küsimus. Ma ei välistaks ühtegi stsenaariumi, sest mul pole lepingutega palju kogemusi. Olen vormel-1 sarjas vähe olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles