Levadia viigistas Meistrite liiga avamängus Põhja-Iirimaa klubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal (seisab)
Levadia peatreener Marko Kristal (seisab) Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti jalgpallimeister Levadia alustas täna mänge Euroopa Meistrite liigas, kui võõral väljakul tehti 0:0 viik Põhja-Iirimaa meistri Crusadersiga. Korduskohtumine toimub nädala pärast Tallinnas.

Levadia koosseis:

Pikker, Pikk, Rahmanov, Pecha, Laitinen, Kruglov, Rähn, Luts, Marin (62. Antonov), El Hussieny, Teever (85. Saag)

Enne mängu:

«Tegemist on tüüpilist briti jalgpalli mängiva meeskonnaga, kes kasutab palju tsenderdusi,» kirjeldas vastast Levadia peatreener Marko Kristal, kes jälgis nädalavahetusel oma silmaga Crusadersi 3:2 võitu treeningmängus Airbus UK vastu. «Nad mängivad jõulist jalgpalli ning sarnanevad waleslaste Bala Towniga (Levadia alistas Bala Towni kahe mängu kokkuvõttes 3:2), kellega mängisime kaks aastat tagasi.»

«Peame ise oma mängu peale suruma. See peaks olema teostatav. Kohtumine tuleb tavapärasest jõulisem, kuid meil on koondises karastunud mehi, kelle jaoks ei ole midagi üllatavat,» lisas ta.

Tähtsate euromängude eel sai Levadia aga teada, et meeskonda ei saa aidata kogenud väravavaht Sergei Pareiko. Eesti koondislane kannab 2012. aastast alates kolmemängulist euromängudes osalemise keeldu, mis määrati talle Euroopa liigas Krakowi Wisla eest mängides agressiivse käitumise tõttu. Kuna vahepeal ei ole Pareiko üheski eurosarjas osaleva klubi nimekirjas olnud, siis tulebki karistus ära kanda nüüd.

Korduskohtumine peetakse nädala pärast Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles