Oklahoma City täht jäi Hispaania koondisest välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serge Ibaka (palliga).
Serge Ibaka (palliga). Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondise peatreener Sergio Scariolo teatas teisipäeval 17-mehelise esialgse koosseisu, kelle seast valitakse välja 12 meest, kes sõidavad EM-finaalturniirile.

Kirjas on mõlemad vennad-Gasolid ning NBA meestest on nimekirjas veel ka Nikola Mirotic. Kuna Mirotic on naturaliseeritud kodanik ning neid toihib FIBA reeglite järgi koondises korraga olla vaid üks, siis on välja jäänud aastaid Hispaaniat tiitlivõistlustel esindanud Oklahoma City Thunderi suur äär Serge Ibaka, vahendab ERR Sport.

Hispaania korvpallikoondise esialgne nimekiri EM-iks: Felipe Reyes, Rudy Fernández, Pau Gasol, Marc Gasol, Víctor Claver, Sergio Llull, Sergio Rodríguez, Fernando San Emeterio, Pablo Aguilar, Álex Abrines, Dani Díez, Pau Ribas, Xavi Rabseda, Quino Colom, Guillem Vives, Nikola Mirotic ja Willy Hernangómez.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles