Blatter ei sõida naiste MM-ile

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Blatter.
Sepp Blatter. Foto: SCANPIX

FIFA president Sepp Blatter ei sõida Kanadas Vancouveris toimuvale naiste jalgpalli maailmameistrivõistlusele. Blatteri advokaat on öelnud, et FIFA president jääb finaalist kõrvale isiklikel põhjustel. 

5. juulil peetavast finaalist jääb eemale ka FIFA peasekretär. «Tänu oma praegustele kohustustele Zürichis, jäävad FIFA president ja peasekretät FIFA peakorterisse,» seisis avalduses. Esmakordselt ei anna võitjatele karikat üle FIFA president. «Ta ei kavatse minna finaali vaatama,» ütles advokaat Richard Cullen ja lisas, et Blatter on korraldajaid sellest juba teavitanud, vahendab Eurosport. 

Eelmisel kuul ütles Blatter, et ootab naiste jalgpalli MM-i suure huviga. See, kes karika võitjale üle annab, selgub hiljem. Ilmselt on selleks aga Aafrika Jalgpalli Liidu juht Issa Hayatou, keda on samuti süüdistatud, et ta valitseb oma alaliitu samasugustega võtetega nagu šveitslane FIFAt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles