Argentinal avaneb võimalus vigade paranduseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi Copa Americal.
Lionel Messi Copa Americal. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eelmisel suvel pidid Argentina jalgpallimeeskonna staarid eesotsas Lionel Messiga siirduma suvepuhkusele nukras meeleolus — MM-finaalis oli jäädud 0:1 alla Saksamaale. Laupäeval saavad argentiinlastel võimaluse teha vigade parandus, kui Copa America esikohamängus minnakse vastamisi Tšiiliga. Poolfinaalis ei andnud argentiinlased Paraguayle mingit võiamlust ja võtsid 6:1 võidu.

Viimati 1986. aastal maailmameistriks kroonitud ja 1993. aastal oma seni viimase Copa America tiitli võitnud Argentina on seejärel mõlemal turniiril kahel korral finaalis jäänud kaotajaks pooleks. Seejuures on korra MMi ja Copa America finaalis olnud kaotajate ridades väljakul ka jalgpallimaailma praegune suurim staar Lionel Messi. Seega on tal nüüd laupäeval võimalus tõestada, et suudab ka koondises kõlavaid tiitleid võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles