Põhituumikuga jätkav Pärnu alustas uue hooaja ettevalmistust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Tairo Lutter

Möödunud hooajal nii Eesti võrkpalli karikavõitjaks kui ka riigi meistriks tulnud Pärnu Võrkpalliklubi alustas ettevalmistust uueks hooajaks. Koduste sarjade kõrval paneb suvepealinna meeskond tuleval hooajal ennast proovile ka eurotasandil.

Euroopa tugevuselt teises klubivõrkpalli sarjas ehk CEV Cup'il on Pärnu Võrkpalliklubi vastaseks Kreeka meeskond Piraeuse Olympiakos. Kohtumised leiavad aset hilissügisel, vahendas volley.ee.

Uueks hooajaks on Pärnu säilitanud kogu eelmise hooaja meeskonna tuumiku. Juuni lõpu seisuga kuuluvad tuleval hooajal võistkonda sidemängijad Markkus ja Martti Keel, nurgaründajad Kardo Kõresaar, Taavet Leppik, Jaanus Nõmmsalu ja Andrus Raadik. Diagonaalründaja positsioonil jätkab Hindrek Pulk ja liberona Edgar Järvekülg. Samaks on jäänud ka tempomeeste osakond, kus suvepealinna meeskonda esindavad Tamar Nassar, Harri Palmar ja Timo Tammemaa.

Meeskonna peatreener on Avo Keel, keda abistavad Toomas Jasmin ja Märt Pajusalu. Üldfüüsilise ettevalmistuse eest vastutab Tarmo Tiits ja võistkonna füsioterapeut on Valdo Järvekülg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles