Räikkönen on ametlikult kõige populaarsem vormelisõitja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

F1 sarja sõitjate ametiühing (GPDA) avaldas täna värske raporti fännide seas läbi viidud uuringust, kust selgus, et hetkel sõitvatest meestest on kõige populaarsem Kimi Räikkönen.

GPDA värske raporti järgi osales fänniuuringus rohkem kui 215 000 inimest 194 riigist. Kõige rohkem avaldasid arvamust Suurbritannia fännid, kellele järgnesid omakorda Prantsusmaa ja USA elanikud.

Kui peamiselt keskendus fänniuuring sellele, mida fännid praegusel hetkel F1 sarjast arvavad ning mida sooviksid muuta, siis lisaks uuriti ka seda, kes on inimeste lemmiksõitjad. Praegustest sõitjatest valisid fännid oma lemmikuks soomlase Kimi Räikköneni, kellele järgnesid hispaanlane Fernando Alonso ning britt Jenson Button. Tiimidest oli fännide lemmikuks Ferrari, järgnesid McLaren ja Williams.

Läbi aegade lemmikuks sõitjaks osutus uuringu järgi Ayrton Senna, teise koha sai Michael Schumacher ning kolmas oli Alain Prost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles