Venemaa tahab oma vormel-1 sarja meeskonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neiu Venemaa lipuga Sotši ringrajal.
Neiu Venemaa lipuga Sotši ringrajal. Foto: SCANPIX

Venemaa Autospordi Föderatsiooni nõuandja Igor Ermilin tunnistas, et nende riik peaks töötama selles suunas, et nad saaksid F1 sarja oma tiimi välja panna.

Ermilinini sõnavõtt on põhjustatud asjaolust, et järgmise aasta vormel-1 sarja kalendrisse on lülitatud Aserbaidžaani etapp ning selles tulenevalt tahab Aserbaidžaan sarja lülitada ka enda poolt rahastatud tiimi.

«On vale, et Aserbaidžaan koostab juba strateegiat oma rahvustiimi koostamiseks, aga Venemaa ei tee sama,» rääkis Ermililin. «Aserbaidžaani valitsus usub, et oma riigi adekvaatseks esindamiseks peab neil olema oma tiim ja sõitja ning Venemaa ei tohiks neist maha jääda. Tänases olukorras ei näe ma probleemi, miks ei tohiks Venemaa meeskonnal olla potentsiaali kerkida viie parema tiimi hulka,» lisas Venemaa Autospordi Föderatsiooni juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles