Karistuse ära kandnud Northug: ma ei taha sellest rohkem rääkida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: SCANPIX

Norra suusaäss Petter Northug, kes tegi aasta eest kodumaal purjuspäi avarii, kinnitas, et on talle määratud karistuse ära kandnud.

Northug sõitis mullu maikuus sponsoritelt saadud autoga Trondheimis purjuspäi suurel kiirusel teepiiretesse ning põgenes avariipaigalt, jättes maha vigastada saanud sõbra. Sügisel määrati talle selle eest 50-päevaline vanglakaristus ja 21 500 euro suurune rahatrahv, samuti võeti temalt elu lõpuni autojuhiluba.

«Sain karistuse, mille olen nüüdseks kandnud. See oli paras katsumus, kuid olen siiski saanud teha oma tööd ehk treenida. Rohkem ei taha ma sellel teemal rääkida,» lausus Northug kodumaisele väljaandele Adresseavisen.

13-kordne maailmameister keskendub enda sõnul nüüd 2017. aastal Lahtis peetavatele maailmameistrivõistlustele. Tänavu Rootsis Falunis peetud MMil tegi norralane puhta töö, võites neli kuldmedalit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles