Reali ekspresident: Sergio Ramos tahab Manchester Unitedisse minna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madridi keskkaitsja Sergio Ramos.
Real Madridi keskkaitsja Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi endine president Ramon Calderon lausus Hispaania meediale, et klubi pikaaegne keskkaitsja Sergio Ramos soovib liituda Manchester Unitediga.

Inglismaa kõrgliigas lõppenud hooajal neljanda koha saanud United on pakkunud Realile Ramose eest 28,6 miljonit naela ehk umbes 40 miljonit eurot. Calderoni sõnul on 29-aastane kaitsja Inglismaale minekuks juba valmis. «Tean, et Sergio palus Reali peamänedžeril Unitedi pakkumine ära kuulata,» ütles aastatel 2006-09 Realis presidendiametit pidanud Calderon BBC-le. «Ta tahab minna vaid Unitedisse.»

Meedia kahtlustab, et Ramos üritab üleminekust rääkides endale Realis lihtsalt paremat palka välja kaubelda. Calderoni arvates on 2005. aastal 27 miljoni euro eest Sevillast Reali saabunud Ramose rahulolematus Realis ning huvi Unitedi vastu aga ehtsad. «Asjad on Realis halvasti ega ole aja jooksul paranenud, pigem vastupidi. Küsimus pole rahas, vaid mängija tunneb, et talle ei osutata Realis piisavalt tähelepanu,» sõnas Calderon.

Samal ajal jahib Real jätkuvalt Unitedi väravavahti David de Gead, kelle leping Inglismaa klubiga lõpeb algava hooaja järel. Nii Real kui ka United on siiski äsja teatanud, et Ramos ja de Gea liituvad suvise puhkepausi järel oma praeguse klubiga ning sõidavad vastavalt USAsse ja Austraaliasse hooajaeelsele tuurile. Mõlemad meeskonnad lahkuvad kodumaalt 12 päeva pärast.

«Mõlemal on kehtiv leping, nii et nad ei saa tuurist loobuda, kui emmal-kummal just mõnda vigastust ei ole. Tegu oleks nagu pokkerimänguga, mille keskmes on de Gea,» iseloomustas Calderon olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles