Valitsus eraldas Eesti võrkpallikoondisele finaalturniiriks 200 000 eurot

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondis.
Võrkpallikoondis. Foto: Erik Prozes

Valitsus otsustas tänasel istungil eraldada ühekordselt reservist 200 000 eurot Eesti meeste võrkpallikoondise ettevalmistusteks ja osalemiseks sellel aastal toimuvatel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril.

Vabariigi Valitsuse reservist toetuse eraldamine oli vajalik tagamaks ka teisele samal aastal Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile pääsenud võistkonnale ettevalmistus edukaks Eesti esindamiseks Euroopa meistrivõistlustel.

Käesoleval aastal on kaks Eesti pallimängu ala – võrkpall ja korvpall pääsenud Euroopa Meistrivõistluste finaalturniirile. 25 aasta jooksul on see kuues kord, kui pallimängu alal on eestlased jõudnud Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Võrkpalli EM toimub sellel aastal 9.-18. oktoobril Bulgaarias ja Itaalias.

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna programm koosneb tänavu kolmest suuremast võistlusest, millele eelneb ettevalmistusperiood. Ettevalmistus hõlmab nii treeninglaagreid, sõprusmänge nii Eestis kui välismaal, vajalike taustajõudude kaasamist, varustust, transporti ning mängijate ja treenerite töötasusid ning päevarahasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles