Tänak näitas Poola ralli testikatsel kümnendat aega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Täna õhtul algava Poola MM-ralli testikatsel said Ott Tänak ja Raigo Mõlder kirja kümnenda aja.

Tänak näitas katse parimal läbimisel aega 1.41,1. Kiireim oli valitsev maailmameister ja tänavuse MM-sarja liider Sebastien Ogier Volkswagenil, sõites välja Tänakust täpselt kaks sekundit parema aja 1.39,1. Paremuselt teist kiirust näitas lühikesel testikatsel Robert Kubica, kes jäi Ogierile alla 0,5 sekundiga. Samuti Volkswagenil sõitvad Andreas Mikkelsen ja Jari-Matti Latvala said kirja Kubicaga täpselt sama aja.

Kehvasti läks aga tänasel sünnipäevalapsel Kris Meeke'il, kes keeras testikatse viimasel läbimisel oma auto mitu korda üle katuse. Ilmselt saadakse põhja-iirlase Citroen õhtul kell 20 algavaks publikukatseks siiski sõidukorda.

WRC2 klassis osalevad eestlastest Poola rallil Karl Kruuda ja Sander Pärn, kes olid testikatsel kahe läbimise järel vastavalt kolmandal ja neljandal kohal. Kiireim oli Nasser Al-Attiyah, kellele Kruuda jäi alla 0,2 ja Pärn 0,4 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles