Bottase minek Ferrarisse võib takerduda 20 miljoni dollari taha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Ehkki soomlase Valtteri Bottase liitumisest Ferrari vormel-1 võistkonnaga räägitakse aina enam, võib soomlase meeskonnavahetus jääda raha taha.

Sport Bildi teatel nõuab Williams Bottase vabastamise eest 20 miljonit dollarit, Ferrari ei kavatse aga sellist summat välja käia. Teoorias võiks ka Bottas ise koos oma taustajõududega selle summa tasuda, ent kuna tema mänedžer on Mercedese tiimi juht Toto Wolff, kõlab see võimalus väga ebatõenäolisena.

Samas tahab Ferrari Sport Bildi väitel uue hooaja sõitja paika panna juba septembri alguseks, kui sõidetakse Itaalia etapp. Kui Sebastian Vettel on tänavu suutnud pea ainsana Mercedestele mingitki konkurentsi pakkuda ja hoiab sarja punktitabelis kolmandat kohta, siis Kimi Räikkönen on sel hooajal poodiumile pääsenud vaid korra. Üldtabelis on soomlane küll neljas, ent kaotab isegi Vettelile juba 48 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles