Spordimaailma kõige ohtlikum naine: piinan järgmist vastast võimalikult palju

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuulsaim naissoost MMA-võitleja Ronda Rousey tuleb 1. augustil taas ringi, kui ta asub oma tiitlivööd kaitsma matšis Bethe Correiaga. Spordimaailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud Rousey on oma brasiillannast vastasega asunud matši eel sõnasõtta ning ameeriklanna on lubanud anda Correiale valusa õppetunni.

Correia teatas hiljuti, et karjääri jooksul kõik 11 profimatši võitnud Rousey ei peaks eelseisva kaotuse tõttu enesetapu peale mõtlema, kuna tulemas oleks kindlasti ka kordusmatš, kirjutab Sportsmail.

Peagi aga selgus, et Rousey isa oli omal ajal teinud enesetapu ja Correia palus oma sõnavõtu pärast vabandust. Siiski teatas Rousey, et vastast on ootamas valus õppetund. «Enesetapp ei ole naljakas. See asi on praeguseks muutunud minu jaoks isiklikuks. Kui ma olen vastase vastu hea, siis ma lõpetan asjad kiire võiduga. Selle naise vastu ei kavatse ma hea olla ning teda ootab pikk ja piinarikas õppetund,» teatas Rousey.

«See saab olema esimene kord, kui ma kavatsen matši hakata ise venitama, et vastasele haiget teha,» teatas Rousey.

Correia on senise profikarjääri jooksul võitnud kõik üheksa matši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles