Ott Tänakut tänavusel Rally Estonial ei näe

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Euroopa rallimeistrivõistluste (ERC) kalendrisse kuuluva Rally Estonia alguseni jääb veel 15 päeva. Juuni viimastel päevadel sai enam-vähem paika ka sõitjatenimekiri, mis küll veel Rahvusvahelise Autoliidu FIA poolse heakskiidu peab saama.

Eesti tippudest on rajal kõik kiiremad rallisõitjad peale Ott Tänaku, kes on tänavuse hooaja prioriteediks seadnud maailmameistrivõistluste sarja, vahendab ERR Sport. «Ainukene, keda pole on Ott Tänak, aga me ei saa ka kõiki kaarte tema peale panna,» kommenteeris Rally Estonia direktor Urmo Aava Tänaku puudumist koduse rallihooaja tippsündmuselt.

«Loomulikult on igasuguseid jokkereid võimalik mõelda, aga nagu ma ütlesin, me ei saa kõik aastad Ott Tänaku peale mängida. Tal on teised eesmärgid ja sihid ning testimisgraafik niimoodi paigas, et ta lihtsalt ei saa tulla,» lisas Aava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles