Vehklemisliit kutsub fänne aasta kõige olulisemale turniirile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epeenaised Katrina Lehis, Irina Embrich, Erika Kirpu
Epeenaised Katrina Lehis, Irina Embrich, Erika Kirpu Foto: Eero Vabamägi

Juunikuus Šveitsis peetud Euroopa meistrivõistlustel väljavõideldud poodiumikohad näitasid, et Eesti epeevõistkondadel on sisu ja pääs Rio de Janeiro olümpiamängudele on igati võimalik.

Eesti Vehklemisliit kutsub vehklemisfänne ja spordisõpru, aga ka kõiki neid eestimaalasi, kes juhtuvad juuli keskpaigas Moskvas viibima, toetama oma hääleka kohaloleku ja kaasaelamisega Eesti epeevõistkondi vehklemise maailmameistrivõistlustel. Edukas esinemine MMil oleks suur samm edasi teel Rio de Janeiro olümpiamängude poole, kuna mängus on olümpiakvalifikatsiooni arvestuses topeltpunktid.

17.-18. juulil on Moskvas toimuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel Rio de Janeiro olümpiat silmas pidades väga olulise kaaluga võistkonnavõistlused – tules on samaaegselt nii korduvalt tituleeritud Eesti epeenaiskond kui ka olümpiale pürgiv Eesti epeemeeskond.

Võistlused algavad 17. juulil kell 9 (naised) ja 10.30 (mehed) Moskvas Olümpia spordikompleksis. 18. juulil vastavalt kell 11.45 ja 12.45 jätkavad võistlust 8 paremat võistkonda, kes selgitavad välja maailmameistri. 

Eesti epeenaiskond vehkleb koosseisus Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja Katrina Lehis. Epeemeeskond astub võistlustulle koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits, Marno Allika ja Peeter Turnau.

Üleskutse Facebookis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles