Hurt: võõrsil peame olema valmis üllatavaks kogemuseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Sander Ilvest

FC Flora alistas täna jalgpalli Euroopa liiga esimese eelringi avamängus 1:0 Skopje Rabotnički, korduskohtumine peetakse nädala aja pärast Skopjes üle 33 000 pealtvaataja mahutaval Philip II Arenal.

«Vastastest oli pilt olemas. Taktikaliselt oli mäng just selline nagu ootasime,» rääkis pärast matši Flora juhendaja Norbert Hurt. «Läheme kordusmängu mängima nii, et sellest paarist edasi pääseda. Meie ülesanne on mänguplaan valmis panna, kuid võõrsil peame olema kindlasti valmis ka üllatavaks kogemuseks. Seal on väga vajalik mänguplaanist kinni pidada.»

Tänavune suvi on Flora jaoks kokku 21. kord, kui Euroopas konkurentidega jõudu katsutakse. Seni on vaid ühel juhul suudetud vastane kahe kohtumise kogusummas üle mängida, kui hooajal 2006/07 mängiti UEFA Cupil ehk tänapäeva Euroopa liigas esimeses eelringis üle norralaste Oslo Lyn. «Sellistele asjadele ma ei mõtle,» tunnistas Hurt tänase mängu järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles