Pahane Vettel andis F1 bossile korraliku vastulöögi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (paremal).
Sebastian Vettel (paremal). Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja neljakordne maailmameister Sebastian Vettel vastas Bernie Ecclestone'ile, kes oli varasemalt sakslase tegemisi kritiseerinud.

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone oli nimelt varasemalt teatanud, et tema jaoks pole Vettel piisavalt «rock'n'roll» ehk sakslane mõjub sarja mainele liiga igavalt. Neljakordsel maailmameistril oli Ecclestone'ile aga sobiv vastus olemas ja nii teatas Vettel järgnevalt: «Inimesed tahavad, et me (vormelisõitjad- toim.) oleksime nii- või naasugused. Ja kui me olemegi, siis nad kurdavad. Kahjuks ei kuulu aga mina sellesse generatsiooni, kus olid Ayrton Senna, Alain Prost, Nelson Piquet ja Niki Lauda. Nemad ei pidanud sellist s***a kuulama. Kui keegi oleks neile öelnud, mida nad peaksid tegema, siis oleksid nad lihtsalt keskmist sõrme näidanud. Ma lõpetasin tema käskude järgi mängimise, võib-olla just seetõttu Bernie ütles minu kohta nii nagu ta ütles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles