Vihane Alonso: F1 sarja fännid on haiged

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas McLareni meeskonda esindav Fernando Alonso pahandas sarja fännidega, kes tema hinnangul ei ole ikka veel aru saanud, mis juhtus Austria etapil tema ja Kimi Räikköneni vahel.

Nimelt tegid Alonso ja Ferrari sõitja Räikkönen Austria GP avaringil kummalise avarii, kui soomlane kaotas oma masina üle kontrolli ja sõitis rajapiirdesse, võttes kaasa ka Alonso, kes lõpetas oma autoga Räikköneni masina katusel. Kohtunikud vaatasid olukorra üle ja leidsid, et kumbki meestest selle eest karistada ei saa, kuid vormelifännid on endiselt arutamas selle üle, miks Räikkönen oma auto üle kontrolli kaotas ja kas selles võis süüdi olla Alonso.

Nüüd on kahekordsel maailmameistril saanud fännide spekulatsioonidest kõrini. «Ma olin temast 10 meetrit tagapool ja seda on väga selgelt näha ka mõningatest videodest, mida ma olen näinud,» teatas Alonso. «Kimi ütles pärast võistlust, et ta ise kaotas auto üle kontrolli, aga 15 päeva hiljem me ikkagi räägime sellest. Inimesed on ilmselgelt lihtsalt haiged, muud midagi, sest kui nad pole haiged, siis ma ei saa aru (miks sellest endiselt räägitakse- toim),» kurjustas Alonso.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles