Massa jagas raskustesse sattunud Räikkönenile nõuandeid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa (vasakul) ja Kimi Räikkönen 2009. aastal koos Ferraris.
Felipe Massa (vasakul) ja Kimi Räikkönen 2009. aastal koos Ferraris. Foto: SCANPIX

F1 sarja sõitja Felipe Massa teatas, et kui tema endine tiimikaaslane Kimi Räikkönen tahab järgmiseks hooajaks Ferrariga lepingut teenida, tuleb tal asju natuke rahulikumalt võtta.

Räikköneni tänavustest esitustest ja tuleviku väljavaadetest on viimasel ajal olnud rohkelt juttu, sest soomlase esitused pole olnud loodetud tasemel ja nii on hakatud spekuleerima, kas ja kellele võib Ferrari uuel hooajal Räikköneni kohta pakkuda. Aastatel 2007-2009 soomlasega Ferraris sõitnud Felipe Massa jagas endisele tiimikaaslasele nõuandeid ja soovitas tal rahulikult võtta.

«Ta kannatab eelkõige just pinge all. Kõik ütlevad, et ta on «Jäämees», aga tegelikult pole ta selline. Ka tema kannatab ja seda on mõningatest tulemustest näha,» rääkis tänavu Williamsi rooli keerav Massa.

«Ta peab lihtsalt rahunema ja andma endast parima, sest kõik teavad, et ta on vaieldamatult suur talent, kes on võimeline palju enamaks,» lisas Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles