Ramose saaga jätkub: Reali fännid oleksid müümisega nõus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos.
Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Enam kui 55% Madridi Reali jalgpalliklubi fännidest oleks nõus kaitseässa Sergio Ramose müümisega Manchester Unitedisse.

29-aastane keskkaitsja on sattunud Unitedi huviobjektiks ning väidetavalt on Realiga lepingu osas tülis olev Ramos ka ise valmis Madridist Manchesteri kolima, vahendas Soccernet.ee.

Mõnede spekulatsioonide kohaselt on Real juba ühe Unitedi 40 miljonit eurot väärt pakkumise tagasi lükanud, kuid eeldatavasti ei jää see Unitedi ainsaks katseks kaitsja endale meelitada. Real on aga seni öelnud, et nad sooviks lausa 90 miljonit eurot.

Vähemalt Reali fännid näevad, et pirtsutava Ramose müümine kõrge hinna eest ei oleks väga halb idee, sest enam kui pooled neist on selle ideega nõus, kinnitas Madridis baseeruva ajalehe AS küsitlus. Samas 22% arvab, et Real peaks tema eest saama vähemalt 60 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles